Где скачать Joomla? На JooMix.org

В Дубіївці вшанували пам’ять видатної землячки

memoryЗ 25 жовтня по 5 листопада 2018 року в Будинку культури с. Дубіївка за ініціативи працівників Будинку культури, бібліотеки та місцевого музею було проведено Тиждень пам'яті до 95-річчя народної артистки України, уродженки с. Дубіївка Попової Надії Марківни.
 

Надія Марківна народилася 29 жовтня 1923 р., а померла 22 жовтня 1998 року, не доживши лише тиждень до свого 75-річного ювілею.

Зараз сторінки біографії уславленої односельчанки можна з легкістю знайти в світовій мережі та ознайомитись, або й детально вивчити. Та цього року Тиждень вшанування співпав з візитом до села Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка, який чудово виступив на сцені Будинку культури з виставою «Бувальщина…Українські водевілі». Це дало змогу односельчанам не тільки насолодитись дотепною та веселою постановкою за творами Марка Кропивницького, а й ще раз усвідомити до представників якого високого та багатогранного мистецтва належала видатна землячка Попова Надія Марківна. Артисти театру ще раз пересвідчилися, що в її рідному селі шанують та пам'ятають видатну колегу, з якою ще й деяким з них пощастило співпрацювати на одній сцені.

 
IT news