Где скачать Joomla? На JooMix.org

     P6231744

    28 червня в Дубіївській сільській бібліотеці до Дня Конституції провели усний журнал «Конституційна свобода і рівність людей».
   На заході завідувач бібліотеки Оксана Григоренко розповіла присутнім про прийняття основного Закону держави - Конституції: «Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету».
  Крім того школярі ознайомилися з історичними передумовами прийняття основного...

    Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.
    26 червня 2015 року у приміщенні  Черкаської районної ради пройшли урочисті заходи з нагоди Дня державної

служби та Дня Конституції України.

     Напередодні Дня Конституції Яснозірська сільська бібліотека запросила своїх читачів на годину права "До Конституції з повагою, до влади з надією".
    На заході присутні ознайомились з історією створення Української Конституції з найдавніших часів до сьогодення. Конституцію Пилипа Орлика (1710), Конституцію УНР (1918р) єднає ідея державної незалежності України, національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення й майбутнє  нашої...

     28 червня наша країна відзначає День Конституції. Цього дня в Мошнівській сільській бібліотеці пройшов відеоперегляд на тему : «Молодь: твої права і обов'язки».
     Присутні переглянули і ознайомилися із законами, які потрібно знати кожній людині.
     У головному Законі України — Конституції України, прийнятій 28 червня 1996 pоку, гарантуються основні права і свободи громадян.
«Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та...

IMG_013319 червня у Степанківській сільській бібліотеці за круглим столом зібралась незвичайна категорія жителів громади аби відзначити своє професійне свято. Це люди, для яких характерні невтомна праця, натруджені руки, терпіння, наполегливість й велика любов, одним словом фермери.
На захід завітали фермери-одноосібники Марценюк Олександр, Юхно Федір, Іщенко Анатолій, Кучінська Алла. Оскільки в гості з пу

    P5091672Через велетенський швидкоплин десятиліть прориваються до тебе спогади - миттєвості найстрашнішої, найжорстокішої в історії нашого народу війни. Війни не на життя, а на смерть, війни в якій нацизм ніс Україні довічне рабство або повне знищення нації.
    20 червня в сільській бібліотеці с. Дубіївка провели бесіду «Вклонімося святій пам’яті!» та переглянули літературу присвячену невідомим сторінкам війни.
     На заході згадали усіх тих...

    16 червня в рамках Всеукраїнської акції «Українська молодь читає» пройшли лавочки-читалочки «Читаємо разом. Читаємо один одному», організатором яких виступила Степанківська сільська бібліотека. У заході взяли участь діти пришкільного табору «Калинка» загальноосвітньої школи, активна молодь села.
    Сьогодні світ заполонили новітні технології: телебачення, комп
’ютер, Інтернет...

17 червня 2015 року в приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка відбувся конкурс професійної майстерності «Пані директорка 2015 року».

Конкурс проводився з метою удосконалення впровадження інновацій в роботу бібліотек, виявлення креативних, високопрофесійних керівників та підвищення іміджу бібліотек. Учасником конкурсу від Черкаського району стала директор районного організаційно-методичного центру бібліотечної та краєзнавчої роботи Валентина Канюка, яка...

    Літо – улюблена пора дітей, адже влітку вони мають можливість відпочити на канікулах, змістовно провести своє дозвілля.
     16 червня до Білозірської сільської бібліотеки №1 завітали діти пришкільного літнього табору.
    Бібліотекарі гостинно прийняли дітей, провели для них екскурсію по бібліотеці. Школярі залюбки переглядали книжкові виставки, знайомились з різноманітною дитячою періодикою.
     Читання – це завжди...

    Нещодавно у сільській бібліотеці с. Вергуни пройшло свято казки «Казковий світ дитинства».
    На свято завітали діти молодшої групи пришкільного табору Вергунівської загальноосвітньої школи та дошкільнята.
   Захід розпочався зі слів Краснюк Олени Лахтонівни: «Казка не просто вигадка - це духовна спадщина багатьох поколінь. Казка вчить творити добро і мужньо боротись проти брехні, ледарства, егоїзму та зла. В кожній казці добро завжди перемагає...

    IMG_00462Розпочалися літні канікули – найулюбленіша дитяча пора. Надійним, добрим другом і порадником під час відпочинку є і буде книга. 
    6 червня до Степанківської сільської бібліотеки завітали вихователі із загонами «Капітошки», «Дружба», «Бджілки» пришкільного табору «Калинка», що діє при Степанківській ЗОШ І-ІІІ ст. Напередодні світова громадськість відзначала Всесвітній день

Веселкове дитинство.
Всі ми родом із дитинства
ditinstvoЦе чудова безмежна країна
Де співає щаслива дитяча душа
Де немає ні зла, ні тривог, ні обману,
А навколо одне лиш добро і краса.

    Діти - це наше майбутнє, і обов'язок дорослих в усьому світі - надавати дітям усе найкраще, захищати їх від усього жорстокого та злого. Саме від того, якими стануть діти залежить майбутнє світу, кожної країни, кожного з нас. Тому ми, дорослі, зичимо своїм дітям міцного здоров' я, радісного та змістовного...

   IMG_1862 1 червня –Міжнародний день захисту дітей. Діти – не просто майбутнє, вони ті, хто творитиме його. Від них залежить, чи людство матиме це майбутнє взагалі. Нема виправдання тим, хто проливає людську кров. І вдвічі злочинно, якщо при цьому гинуть діти. Нехай ті, хто розв’язує через свої політичні амбіції війни, замисляться, чи не вбивають вони себе і майбутнє…
  &nbsp...