Где скачать Joomla? На JooMix.org

Ми козацького роду нащадки

DSCN0010
Ми живемо у щасливі часи відродження України. Незалежність нашої держави – це наслідок вікового прагнення українців бачити свій рідний край вільним і багатим. Козацтву належить особливе місце в історії України та в історичній пам’яті українського народу.
Саме козацтво було тією силою, яка активно впливала на історію України ХVII – XVIII століть. Його історичне значення складно переоцінити. Народ будь-якої країни береже спогади про власне минуле, пишається своєю історією.

10 жовтня в Черкаській районній дитячій бібліотеці відбулося свято до Дня захисника України «Ми козацького роду нащадки». Від бібліотекарів присутні дізналися про створення Запорізької Січі, про волелюбних сміливих лицарів степів – запорозьких козаків. Діти гучними оплесками зустрічали юних артистів – учнів Червонослобідської дитячої музичної школи, у виконанні яких прозвучали пісні про Україну та про славне військо запорозьке.

Отже, вітаємо всіх зі святом, бажаємо міцного козацького здоров’я, незламної волі до перемоги й патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди!

DSCN0022
IT news