Где скачать Joomla? На JooMix.org

Флеш-семінар для бібліотекарів «Нова роль бібліотеки в культурному середовищі ОТГ»

20180927 10563527 вересня на базі Черкаського районного організаційно-методичного центру бібліотечної та краєзнавчої роботи цікаво пройшов флеш-семінар «Нова роль бібліотеки в культурному середовищі ОТГ». Мета семінару – навчити працівників бібліотек майбутніх ОТГ основним аспектам організації надання бібліотечних послуг населенню в новостворених об’єднаних територіальних громадах.
 

Учасники семінару мали змогу подискутувати на наступні теми:

  • Реальна ефективність бібліотечних послуг – традиційних та інноваційних.
  • Сільські бібліотеки. Нові моделі обслуговування громади.

На семінар були запрошені бібліотечні працівники Степанківської ОТГ - виконуюча обов’язки завідуючої КЗ «Центральна публічна бібліотека» Степанківської сільської ради Галина Полудень та завідувач Хацьківської бібліотеки-філії Олена Танцюра, які поділилися досвідом роботи в громаді та відповіли на численні запитання присутніх.

Цього дня колеги мали змогу отримати консультації від завідувачів відділів методичного центру Лідії Гріщенко, Наталії Проценко, Лариси Воскобійник та ознайомитися з різноманітними методичними матеріалами.

Директор районної дитячої бібліотеки Ірина Тимошенко виступила перед присутніми з методичними рекомендаціями щодо роботи з читачами-дітьми.

20180927 101719

Директор КЗ «РОМЦ БКР»

Черкаської районної ради

В.М.Канюка

 

 
IT news