Где скачать Joomla? На JooMix.org

Червонослобідська сільська бібліотека

20180925 122211     30 вересня 2018 року відзначається 20 річниця встановлення Всеукраїнського дня бібліотек. Відзначення цього свята сприяє зосередженню уваги на важливість книги та читання у житті кожної людини, звернення уваги на розвиток бібліотечної галузі та вшанування професії бібліотекаря.

Вулична акція «Будь успішним – читай!»

125Берег дитинства – це чарівна казка, в якій дитина розгортає велику, кольорову, з красивими малюнками книжку і відкриває для себе таємничий світ пізнання життя у книгах. Адже книга є безмежним простором дива та пригод, різноманітних емоцій та захоплюючих подій.

"Знаємо та реалізуємо свої права" - бібліотека с.Червона Слобода долучилась до правопросвітницького проекту "Я маю право"

456452018 рік Міністерством юстиції України оголошено Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право».

В рамках реалізації цього проекту та з метою інформаційно-просвітницької роботи щодо правової обізнаності жителів села працівниками Червонослобідської бібліотеки оформлено правознавчий куточок «Знаємо та реалізуємо свої права».

Тиждень дитячої та юнацької книги у Червонослобідській сільській бібліотеці

452Тиждень дитячого та юнацького читання сьогодні не лише не втратив свого значення, а й набув особливого змісту для нашого читача. Основне завдання проведення тижня книги - залучити дітей та юнацтво до читання, домогтися, щоб друковане слово: книга, газета, журнал стали їх постійною потребою.

В бібліотеці села Червона Слобода пройшли Шевченківські читання 

1425Напередодні 204-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка у Червонослобідській сільській бібліотеці відбулися Шевченківські читання.

 «Небесній Сотні – шана й молитви» -  під такою назвою пройшла  акція вшанування пам'яті Героїв Майдану в селі Червона Слобода

425420 лютого в Червоній Слободі відбулася акція вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні «Небесній Сотні – шана й молитви» за участю сільського голови Михайленко Зінаїди Миколаївни та заступника сільського голови Швиденка Якова Володимировича.