Где скачать Joomla? На JooMix.org

"Знаємо та реалізуємо свої права" - бібліотека с.Червона Слобода долучилась до правопросвітницького проекту "Я маю право"

456452018 рік Міністерством юстиції України оголошено Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право».

В рамках реалізації цього проекту та з метою інформаційно-просвітницької роботи щодо правової обізнаності жителів села працівниками Червонослобідської бібліотеки оформлено правознавчий куточок «Знаємо та реалізуємо свої права».

Тут розміщена найзатребуваніша інформація по правовому забезпезпеченню громади. Це насамперед25 інформація про соціальне забезпечення учасників АТО, вирішення земельних питань, захист прав неповнолітніх, медичну та освітню реформи. Розміщено також буклети з контактною інформацією Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

k;lБібліотекарі допомагають розібратися користувачам бібліотеки в тих чи інших вагомих питаннях в межах своєї компетенції та радять куди можна звернутися за допомогою.

Крім того, в рамках правопросвітницького проекту відбуваються Skype-консультації відвідувачів бібліотеки, під час яких вони мають можливість безоплатно отримати кваліфіковані змістовні та вичерпні поради від спеціалістів Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

IT news