Где скачать Joomla? На JooMix.org

Руськополянська сільська бібліотека №1

20180726 122211В рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право» та на виконання плану заходів до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми в Руськополянській бібліотеці проведена інформина «Що потрібно знати про торгівлю людьми». В заході взяли участь слухачі Університету третього віку, користувачі бібліотеки та фахівець районного центру соціальних служб Диченко Олена.

20180705 121408Напередодні святкування 100-річчя народного хору «Поляни» в бібліотеці було проведено мистецьку годину, де бібліотекар Вивериця Л.Ф , староста хору розповіла про історію та творчі здобутки колективу. Присутні з цікавістю переглянули фотоальбоми та книжково-ілюстративну виставку «Сто пісенних літ».

Екскурсія до бібліотеки

1658Напередодні Дня захисту дітей в Руськополянську сільську бібліотеку завітали вихованці пришкільного літнього табору ЗОШ №1.

«Поезії сила чарівна»

45Такою була тема чергового засідання літературно-мистецького клубу «Провесінь», яке відбулося 31 березня в Руськополянській cільській бібліотеці. На засідання завітали письменники - гості із Черкас  - Анатолій Антонець, відповідальний редактор альманаху «Спадщина Черкащини плюс» та тричі переможиця у конкурсі «Коронація слова» Світлана Горбань.

У бібліотеці села Руська Поляна пройшли шевченківські читання «І лине над землею Шевченкове слово» 

5465В Руськополянській бібліотеці, як і кожного року, пройшли шевченківські читання « І лине землею Шевченкове слово», в яких взяли участь учні шкіл.

В Руськополянській сільській бібліотеці відбулась година-реквієм «І в скорботі завмерла країна, відправляючи вас до небес»

452Саме в ці дні, чотири роки тому, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану. Наступного дня, 21 лютого 2014 року влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників Майдану. Цього ж дня на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких в жалобних промовах назвали «Небесною сотнею», а під час прощання з загиблими лунала жалобна пісня «Плине кача...», яка стала українським народним реквієм.