Где скачать Joomla? На JooMix.org

Всеукраїнський день бібліотек у Червонослобідській бібліотеці

20180925 122211     30 вересня 2018 року відзначається 20 річниця встановлення Всеукраїнського дня бібліотек. Відзначення цього свята сприяє зосередженню уваги на важливість книги та читання у житті кожної людини, звернення уваги на розвиток бібліотечної галузі та вшанування професії бібліотекаря.

     Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у Червонослобідській сільській бібліотеці було людно. Для своїх юних користувачів, членів туристсько-краєзнавчого гуртка, команди туристів Червонослобідської ЗОШ №2 «Неогайдамаки» та вихованців театрального гуртка «Золотий ключик» завідувач бібліотеки Наталія Ярошенко провела історичний екскурс у минуле бібліотеки. Учасники заходу здійснили надзвичайно цікавий бібліотечний круїз «В країні незвичайних книг», із якого одержали цікаву інформацію про найдивніші книги світу та пам’ятники, встановлені книгам.

     Користувачі бібліотеки із задоволенням переглядали матеріали ретро-виставки «Історія створення та розвитку нашої бібліотеки», яка містить цікаву інформацію про минуле та сучасне бібліотеки і її працівників.

   З моменту відкриття бібліотеки завідувачем працювала Духота Катерина Петрівна. Понад 20 років бібліотеку очолювала Швиденко Лідія Максимівна, 30 років віддала служінню бібліотечної справи Хорошун Любов Олександрівна. Значний вклад у розвиток бібліотечної галузі на селі внесла Мусієнко Катерина Омелянівна.

   Цього дня нас відвідала постійна читачка Мегаленко Раїса Олександрівна, яка є користувачем бібліотеки з моменту її створення. Вона поділилася своїми спогадами про перші роки роботи бібліотеки, з теплотою згадувала першу завідувачку Духоту К.П.

20180926152549

20180926152652Завідувач бібліотеки

Наталія Ярошенко

 
IT news